A bookup.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A bookup.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat. 
Kedvezményes ár
4.418 Ft
Eredeti ár
5.890 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.472 Ft 25%
Menny.:
25% Online kedvezmény
Sikerkönyvek, sikerszerzők
Hűségkártya exkluzív kedvezményekkel
Személyes átvétel

Régiségbolt a Royal Streeten - Karen White

Kedvezményes ár
4.418 Ft
Eredeti ár
5.890 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.472 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Kiadó: Next21 Kiadó
Szerző: Karen White
Elérhetőség: Raktáron

Régiségbolt a Royal Streeten - Karen White

A szerethető és esendő szereplők, a csavaros bűntény és a legváratlanabb helyzetekben felbukkanó kísértetek egy percre sem hagyják unatkozni az embert.

Leírás

Régiségbolt a Royal Streeten - Karen White

 

Nola Trenholm új életet kezd, mégpedig New Orleansban, és egy ódon, romos villát választ otthonául. Nagyon úgy tűnik, az előző lakók még nem állnak készen a végleges távozásra. Nolának fogalma sincs, hogyan értsen szót a kísértetekkel, de szerencsére ismer valakit, aki ezzel foglalkozik. Csak az a bökkenő, hogy Nola ezt a személyt a háta közepére kívánja - az égvilágon semmit nem akar vele együtt csinálni.

 

Beau Ryan múltja sem valami derűs: a szülei és a testvére eltűntek a Katrina hurrikán okozta katasztrófakor. Beau tudja, hogy a Nola által kiszemelt villában meggyilkoltak egy nőt, és a gyilkossági ügyet azóta sem sikerült megoldani.

 

De Nola nem adja fel: mindenáron ebben a villában akar lakni, akár belemennek ebbe a kísértetek, akár nem.

 

„Karen White írásainak mindig van egy sajátságos ritmusa: saját tempója, lüktetése és dallama.” - HuffPost

 

„Micsoda boldogság kinyitni egy újabb Tradd Street-könyvet, és elmerülni Karen White intelligens és csodás, kísértetjárta világában! Senki nem ír olyan jól a szellemekről, mint ő.” - M. J. Rose, a Last Tiara című New York Times bestseller szerzője

 

„A történet olyan szövevényes és sűrű, mint egy gyógynövényekkel teli kosár. Karakteres szereplői friss, üde hangon szólalnak meg.” – ArtsATL

 

„Ez a könyv az emberség, az élet, a halál, a tragédia és a kitartás mélyére hatol… White könyvei egyszerűen letehetetlenek.” - The Herald-Sun (NC)

 

„Történetmesélés mesterfokon: az a fajta könyv, amely mélységes elégedettséggel tölt el, de többet akarsz belőle.” - Beatriz Williams, A nyári feleségek című New York Times bestseller szerzője

 

„Az olvasók biztosan lelkesedni fognak White szövegéért - igazi, tehetséges történetmesélő.” - Las Vegas Review-Journal

 

„Hangulatos és gazdag, élvezetes olvasmány.” - Shelf Awareness

 

Olvasd és hallgasd!

Kiadónk Spotify-csatornáján megtalálod a könyvben említett, és annak hangulatához illő zenékből összeállított lejátszási listánkat.

 

Kiadónk ajánlója

Nincs tökéletesebb helyszín New Orleansnál, ha szellemekről akar olvasni az ember. A folyton párás és fülledt levegőjű félhold városának hangulata, története, legendái gyönyörűen harmonizálnak ezzel a kellemesen hátborzongató történettel, mi pedig a főszereplő szemén át fedezhetjük fel magunknak a zsibongó utcákat, különleges üzleteket és régi épületeket. A műemlékvédelemmel foglalkozó Nola régi tárgyak iránti vonzalma egyből magával ragadja az olvasót; vele együtt mi is elveszünk a Mimi titokzatos boltjában és otthonában található gyönyörű antikvitások között.

A Régiségbolt a Royal Streeten hamisítatlanul déli hangulatú történet egy csipetnyi romantikával, amibe tökéletesen simul bele a paranormális és a krimi szál. A szerethető és esendő szereplők, a csavaros bűntény és a legváratlanabb helyzetekben felbukkanó kísértetek egy percre sem hagyják unatkozni az embert. A rejtélyeket kedvelő és a romantikus történetek iránt rajongó olvasók egyaránt kedvüket lelik majd ebben a borzongató történetben, ami csak az első fejezete egy hosszabb kalandnak.

 

Olyan szövevényes és sűrű, mint egy gyógynövényekkel teli kosár.

Az oldal tetejére