A bookup.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A bookup.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat. 

Hűségkártya

BookUp Könyvesbolt Hűségkártya szabályzata

 

-

Igénybevétel helye:

BookUp Könyvesbolt, 1137 Budapest Pozsonyi út 23. 

A pontok a webshopban megrendelt könyvek után is járnak.

 

A Hűségkártyával a vásárló a BookUp Könyvesbolt Kft. által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:

Hűségkártya:

-        a termék eredeti fogyasztói árából a mindenkori aktuális törzsvásárlói kedvezményt érvényesítheti, mely szabályzatunk megalkotásakor minimum 15% kedvezményt jelent a könyvek, magazinok könyvre nyomtatott eredeti fogyasztói árából.

-        vásárlást követően 100 Ft érték = 1 pont, azaz további 1% kedvezmény kerül jóváírása.

A Hűségkártya pontok beváltásakor 1 pont = 1 Ft értékben felhasználhatóak a következő vásárlások során.

A kártya tulajdonosnak promóciós ajándékként Hűségkártya pontokat írunk jóvá változatos promóciók keretein belül.

Fix ajándék pontkokat írunk a kártyára az alábbi esetekben:

-        kártya regisztrációkor 100 pont

-        névnap / születésnap* ( *ha az adatot regisztrálásra került ) 500 pont – mely 180 napon belül váltható be, utána törlődik

A BookUp Könyvesbolt Kft. fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg. A promóciókról, pontokról, lejáratról a megadott email címen értesíti az ügyfelet.

Kártyaérvényesség

A BookUp Könyvesbolt Kft. Hűségkártya a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya visszavonásig érvényes. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

A pontok gyűjtése

Az ajándékpontok 100 Ft elköltött összeg egységenként kerülnek jóváírásra.

A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok.

A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó weboldalán (www.bookup.hu/husegkartya)  tájékozódhat.

A pontok felhasználása

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárláskor kedvezményre válthatja, 1 pont=1 forint átváltási értéken. A pontok legfeljebb a termék árának 50%-ig válthatók be. A százalékos kártyakedvezmény és beváltható pontok számának összege nem haladhatja meg a termék kártyakedvezménnyel csökkentett árának 50%-át. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe.

A pontkedvezmény igénybevételéhez a kártyát kötelező aktiválni. Kártyáját aktiválhatja és az aktuális kártyaegyenlegéről információt kaphat a BookUp Könyvesbolt Kft. oldalán (www.bookup.hu/husegkartya), és személyesen a BookUp Könyvesbolt üzletben.

Kártya aktiváláskor 100 pont=100 Ft ajándékot írunk jóvá kártyáján, melyet legközelebb üzletünkben levásárolhat.

Ajándékkártya

A befizetett összeg A BookUp Könyvesbolt Kft. kártyára feltöltésre kerül, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft-összeget töltünk fel kártyájára.

Igénybevétel helye

BookUp Könyvesbolt, 1137 Budapest Pozsonyi út 23.

E-mail értesítések

A kártyával kapcsolatos eseményekről automatikus e-mail értesítéseket küldünk. Az értesítő e-maileket lemondani az e-mailben található leiratkozó linkre kattintva, valamint személyesen az üzletben lehet.

Címünk: BookUp Könyvesbolt, 1137 Budapest Pozsonyi út 23.

Adatrögzítés

A kártya érvényesítéséhez szükséges adatokat a Kibocsátó saját rendszerében rögzíti.

Adatkezelés

A BookUp Könyvesbolt Kft. tájékoztatja tisztelt vásárlóit, hogy a Hűségkártya kedvezmény programban való részvétel és az adatszolgáltatás önkéntes.

A Vásárló a regisztrációs lap kitöltésével, aláírásával és leadásával önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a megadott személyes adatait a BookUp Könyvesbolt Kft. minden ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül nyilvántartsa, teljes körűen kezelje, saját marketing, reklám tevékenysége céljára felhasználja, információt, hírlevelet és kiadványokat továbbítson a megadott elérhetőségekre.

Az adatbázisba kerülő személyes adatok kizárólag a BookUp Könyvesbolt Kft. marketing és reklám céljaira kerülnek felhasználásra, harmadik személy részére nem kerül kiadásra. Kérésre a BookUp Könyvesbolt Kft. az adatokat helyesbíti, az adatkezelést megszünteti, illetve a személyes adatokat törli a rendszeréből, felfüggeszti a reklámanyagok küldését.

A kártya végleges regisztrációjáról a Felhasználó e-mailben kap értesítést, mellyel egy időben a kártya aktívvá válik, és az igényléskor történt vásárlás pontjai automatikusan felíródnak a kártyára!

 

A BookUp Hűségkártya valamint a rajta lévő információk törlése

A Hűségkártya illetve a rajta lévő pontok és pénzegyenleg a következő szabályok szerint kerülnek letiltásra illetve törlésre:

Kártya letiltása: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártya letiltásra kerül, amennyiben a hűségkártyán 5 évig nem történik tranzakció.

Pontok törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán felhalmozott pontok törlésre kerülnek, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 3 évig nem történik tranzakció.

Pénzegyenleg törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után a kártyán lévő illetve feltöltött pénzegyenleg törlésre kerül, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 1 évig nem történik tranzakció.

Ügyfél törlése: A kártya tulajdonos tájékoztatása után, amennyiben a törzsvásárlói kártyán 5 évig nem történik tranzakció a Vásárló által megadott személyes adatok véglegesen törlésre kerülnek.

A kártya elvesztése, meghibásodása

A kártya elvesztése és sérülése esetén a kártyatulajdonosnak lehetősége van a kártya cseréjére. Kártyacserét a személyi azonosságának igazolása után bármelyik beváltó helyünkön igényelhet. Kártyacsere esetén a kedvezményt 24 óra elteltével tudja igénybe venni.

Elérhetőségek

Üzlet: BookUp Könyvesbolt, 1137 Budapest Pozsonyi út 23.

Telefonszám: +36-20-4847-881

E-mail: bolt@bookup.hu

Adatkezelési szabályozás a BookUp Hűségkártya Program kezelésére vonatkozóan itt érhető el

Az oldal tetejére