A bookup.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A bookup.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat. 
Kedvezményes ár
4.118 Ft
Eredeti ár
5.490 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.372 Ft 25%
Menny.:
25% Online kedvezmény
Sikerkönyvek, sikerszerzők
Hűségkártya exkluzív kedvezményekkel
Személyes átvétel

Nora kilép a forgatókönyvből - Annabel Monaghan

Kedvezményes ár
4.118 Ft
Eredeti ár
5.490 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.372 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Kiadó: 21. Század Kiadó
Szerző: Annabel Monaghan
Elérhetőség: Raktáron

Nora kilép a forgatókönyvből - Annabel Monaghan

A Nora kilép a forgatókönyvből a legjobb fajta szerelmi történet – tele van melegséggel, szellemességgel és bölcsességgel.

Leírás

Nora kilép a forgatókönyvből - Annabel Monaghan

 

 

„Ellenállhatatlan – mókás, függőséget okoz, és ínycsiklandozóan romantikus.” – Rosie Walsh, a 7 nap szerelem című bestseller szerzője

 

A legjobb strandkönyvek listáján:

Washington Post • USA Today • Cosmopolitan • Southern Living • Country Living • Business Insider • Buzzfeed • Book Riot • Augusta Chronicle

 

 

Nora életét hamarosan elejétől végéig újra kell írni…

 

Nora Hamilton bárkinél jobban ismeri a szerelem képletét. Forgatókönyvíró egy romantikus tévécsatornánál, úgyhogy ez a munkája. Amikor az ingyenélő férje lelép, és egyedül hagyja őt a két gyerekkel, Nora pénzre váltja a házasság csődjét: megírja élete legjobb forgatókönyvét.

Elképedten értesül, hogy mozifilmet készítenek a forgatókönyvéből, amit ráadásul az eredeti helyszínen, Nora százéves házában forgatnak le. A mihaszna férj szerepét a Bolygó Legszexibb Pasijára, Leo Vance-re osztják, és ezzel Nora élete mindenestül a feje tetejére áll.

A forgatás végeztével a stáb összepakol, Leót viszont Nora egy fél üveg tequila társaságában a verandán találja. A férfi napi ezer dollárt fizet, ha maradhat még egy hétig. A plusz hétezer dollár kimondottan jól jönne Norának, de nem is ezért egyezik bele, hanem mert látja Leo tekintetében: erre most tényleg szüksége van.

Egy hét sok vagy kevés? Arra elég, hogy valakibe beleszeress. És arra is, hogy összetörd a szíved. 

 

A Nora kilép a forgatókönyvből a legjobb fajta szerelmi történet – tele van melegséggel, szellemességgel és bölcsességgel. Nem hiányzik belőle a való világ, ahol dolgozni kell, gyereket nevelni, és minden felnőtt valami csomagot cipel magával. Nora és Leo számára a szerelem nagyobb sztori, mint egy szélesvásznú mozifilm. 

 

„Tökéletes kikapcsolódás.” − USA Today

 

„Akinek tetszett A könyvek szerelmesei Emily Henrytől, az imádni fogja ezt.” − Shelf Awareness

 


Annabel Monaghannek megjelent egy tárcakötete a Huffington Postban, a Weekben és a Rye Recordban publikált humoros írásaiból, illetve két ifjúsági regénye. A New York állambeli Rye-ban él családjával.
weboldala: AnnabelMonaghan.com

facebook / x / instagram: AnnabelMonaghan

 

Mókás, függőséget okoz, és ínycsiklandozóan romantikus.

Az oldal tetejére