A bookup.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A bookup.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat. 
Kedvezményes ár
4.118 Ft
Eredeti ár
5.490 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.372 Ft 25%
Menny.:
25% Online kedvezmény
Sikerkönyvek, sikerszerzők
Hűségkártya exkluzív kedvezményekkel
Személyes átvétel

Az igazszerelem-kísérlet - Christina Lauren - élfestett

Kedvezményes ár
4.118 Ft
Eredeti ár
5.490 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.372 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Kiadó: 21. Század Kiadó
Szerző: Christina Lauren
Elérhetőség: Raktáron

Az igazszerelem-kísérlet - Christina Lauren

Felicity Chen, becenevén "Fizzy", még sosem volt szerelmes, márpedig ő az egyik legismertebb romantikusregény-író az országban. Mindeddig bort ivott, és vizet prédikált: kezdi hiteltelennek érezni magát.
 

Leírás

A lelkitárs-egyenlet - Christina Lauren

 

NEW YORK TIMES BESTSELLER

 

A Kalandtúra Wilder módra és A lelkitárs-egyenlet szerzőjétől
 

Felicity Chen, becenevén "Fizzy", még sosem volt szerelmes, márpedig ő az egyik legismertebb romantikusregény-író az országban. Mindeddig bort ivott, és vizet prédikált: kezdi hiteltelennek érezni magát.

Connor Prince egyedül neveli a lányát, dokumentumfilmes munkájának köszönhetően azonban sokat lehetnek együtt. A főnökét viszont a profit érdekli, és előáll azzal, hogy Connor készítsen valóságshow-t. Connort ekkor hozza össze a sors Fizzyvel, és megfogalmazódik benne a tökéletes műsorötlet: mi lenne, ha a romantikus regények királynője az egész világ szeme láttára szeretne bele valakibe?


Vajon rá tudja venni Fizzyt a szereplésre? Connornak átfut az agyán, mi van, ha itt talál rá a tökéletes partner. Érvényesülhet egyáltalán a kémia, ha a felek a kamera két különböző oldalán, a forgatókönyvben rögzített szerepkörben helyezkednek el?

 

Olvasd és hallgasd!

Kiadónk Spotify-csatornáján megtalálod a könyv hangulatához illő lejátszási listánkat.

 

 

 

Kiadónk ajánlója

„Amikor 2020-ban befejeztük A lelkitárs-egyenletet, azt feltételeztük, hogy mindent leírtunk ezzel a társasággal kapcsolatban, amit akartunk: Jess, River és Jess kislánya, Juno megtalálták a közös boldogságot, és ennyi. Ám nektek, kedves olvasók, más terveitek voltak. Miután A lelkitárs-egyenlet 2021 májusában kikerült a boltok polcára, körútra indultunk, és szó szerint minden eseményen elhangzott a kérdés: És Fizzyről is írtok egy könyvet? Egy kicsit meg voltunk lőve. Sok oka és célja van, hogy másodlagos karaktereket találunk ki – hogy megtűzdeljük a feszült pillanatokat komédiával, hogy a hősnőt próba elé állítsuk az útján, vagy épp, hogy kielégítő melléksztorit adjunk az elsődleges történethez –, de ritkán azért, hogy saját jogukon sztárrá váljanak. Sohasem tudtunk megfelelő választ adni a kérdésre. De minél többen faggattak minket erről, annál jobban kezdtük kapiskálni, hogy valódi igény lenne rá”– vallja a két szerző az új regény születéséről.

Felicity Chan romantikus regények írója, de valahogy mégsem hisz igazán a romantikában, annak ellenére, hogy az intimitás nem áll tőle távol: „Abban a korban élünk, amikor a nők gyönyört akarnak, és nem kérnek bocsánatot, ha egyszer is, kétszer is elérik, aztán még repetát is kérnek” – mondja egyszer. Ezenkívül sziporkázóan élhetetlen alak.
Ezt a zseniálisan életképtelen alakot pedig egyszer csak rákényszerítik a valóságra. Kamerák figyelik, vajon rátalál-e a szerelem. Az „akasztják a hóhért” mókás esete ez, izgalmas arról olvasni, Fizzy képes-e azokra az érzésekre, melyekről könyveiben ír?
A cinizmus már az arcvonásaiba vésődött, egyfajta reménytelenség uralkodott el rajta, az írásban is megrekedt, és az eddig extrém sportként űzött pasizás sem érdekli már. Kizökkentheti ebből a dermedt állapotból ez az őrült szerelmi dokumentumfilm Connorral, az elvált apukával?
Az igazszerelem-kísérlet arra tesz kísérletet, hogy bemutassa, a regényekben olvasott szerelem könnyen valósággá válhat. Persze előtte számos humoros és esetlen helyzeten kell átesni, és kibekkelni egy villámgyors önismereti gyorstalpalót. De a happy end szerencsére még így is elkerülhetetlen.

 

 

 

Az igazszerelem-kísérlet arra tesz kísérletet, hogy bemutassa, a regényekben olvasott szerelem könnyen valósággá válhat.

Kosárba

Az oldal tetejére