A bookup.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A bookup.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat. 
Kedvezményes ár
3.593 Ft
Eredeti ár
4.790 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.197 Ft 25%
Menny.:
25% Online kedvezmény
Sikerkönyvek, sikerszerzők
Hűségkártya exkluzív kedvezményekkel
Személyes átvétel

A velencei vázlatfüzet

Kedvezményes ár
3.593 Ft
Eredeti ár
4.790 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.197 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Kiadó: Central Kiadó
Szerző: Rhys Bowen
Elérhetőség: Raktáron
A velencei vázlatfüzet - Rhys Bowen

Leírás

A velencei vázlatfüzet - Rhys Bowen

Szerelem és titkok a második világháborús Velencében, a röpke találkozások és idotlen szerelmek e lebilincselo regényében – A toszkán gyermek és Az Angyal-öböl felett szerzojétol 1938. A rajztanár Juliet Browning megérkezik a romantikus Velencébe, a városba, amely a tanítványainak a történelmet, a muvészetet és a szépséget jelenti.
A fiatal no számára megrázó emlékeket és egy esélyt arra, hogy újra találkozzon Leonardo da Rossival, a férfival, akit szeret, és akinek jövojét már réges-régen eldöntötte nemesi családja. Ám bármennyire is ellenük dolgozik a sors, semmi sem állhat közéjük. Egészen addig, amíg a háború árnyéka rá nem vetül Velencére, ok pedig kénytelenek harcolni, túlélni és védeni egy titkot, amely örökre összeköti oket. 2001. Caroline Grant próbálja elfogadni, hogy a házassága véget ért, amikor váratlan örökséget kap. Szeretett nagynénje, Lettie egy vázlatfüzetet, három kulcsot és egy utolsó, elsuttogott szót hagy rá: Velence.

A küldetése: szétszórni Juliet „Lettie” Browning hamvait a városban, amelyet úgy szeretett, és megfejteni a több mint hatvan éve elrejtett titkokat. Ahogy Caroline egymás után felfedi a kulcsok rejtélyét, úgy bontakozik ki elotte Lettie lehetetlen szerelemmel, veszteségekkel és bátorsággal teli élete. Egy olyan élet, amelyet most helyrehozhat, miközben megkezdi saját útját.

Az oldal tetejére