A bookup.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A bookup.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat. 
Kedvezményes ár
4.118 Ft
Eredeti ár
5.490 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.372 Ft 25%
Menny.:
25% Online kedvezmény
Sikerkönyvek, sikerszerzők
Hűségkártya exkluzív kedvezményekkel
Személyes átvétel

A fékezhetetlen Quicksilver - Dean Koontz

Kedvezményes ár
4.118 Ft
Eredeti ár
5.490 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.372 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Kiadó: Next21 Kiadó
Szerző: Dean Koontz
Elérhetőség: Raktáron

A fékezhetetlen Quicksilver - Dean Koontz

Dean Koontz határtalan képzelőereje ezúttal is borzongatóan izgalmas és fordulatos történetet szült, amelyben a szereplők szó szerint megállíthatatlanul száguldanak a végzetük felé. 

Leírás

A fékezhetetlen Quicksilver - Dean Koontz

 

 

 

Már az is igazi rejtély, hogy kicsoda Quinn Quicksilver – háromnapos volt, amikor magára hagyták Arizonában, a sivatagon keresztül vezető autópályán. Árvaházban nőtt fel, a szüleit nem ismerte. Boldog volt, még ha minden szempontból átlagos életet élt is. Egészen a „furcsa mágnesesség” napjáig. Aznap ingere támadt, hogy autóval kihajtson a semmi közepére, pontosan arra a helyre, ahol talált egy érmét, ami nagyon sokat ér. Gyakorlatilag ez az érme mentette meg az életét, amikor két kormányügynök üldözőbe vette. Quinn azóta menekül az ügynökök és a jó ég tudja, még ki mindenki más elől. 

Egyedül semmi esélye nem lenne, a sors vezérelte mellé két társát: Bridget Rainkinget, a szépséget, aki nemcsak előrelátó, hanem lőfegyverekkel is el van eresztve, és Bridget nagyapját, Sparkyt, aki romantikus regényeket ír. Hármukat ugyanaz a megmagyarázhatatlan késztetés hajtja előre. Sarkukban az ellenség, akivel korántsem biztos, hogy fel tudják venni a kesztyűt – még akkor sem, ha Quinn apránként rádöbben: maga is végtelenül ijesztő erőknek van birtokában.

 

A 21. Század Kiadó ajánlója

Dean Koontz határtalan képzelőereje ezúttal is borzongatóan izgalmas és fordulatos történetet szült, amelyben a szereplők szó szerint megállíthatatlanul száguldanak a végzetük felé. Tudván, hogy rajtuk kívül nincs más reménye a világnak és az emberiségnek, nem restek őrült szituációkba keveredni. Útjukon akadnak segítőik, de olyanok is, akik igyekeznek megakadályozni, hogy küldetésük sikerrel járjon. A fékezhetetlen Quicksilver egyszerre fordulatos kalandregény, sci-fi és thriller a közöttünk észrevétlenül elvegyülő gonoszról, ami/aki az emberi gonoszság és szenvedés kiprovokálója. 

 


A nemzetközileg elismert bestselleríró, Dean Koontz még csak végzős egyetemista volt, amikor megnyerte az Atlantic Monthly irodalmi pályázatát. Azóta sem hagyta abba az írást. Koontz hetvenkilenc New York Times-sikerkönyv szerzője, közülük tizennégy az első helyen végzett. A hazai közönséghez hosszas szünet után a Jane Hawk sorozattal tért vissza a 21. Század Kiadó gondozásában.

A Rolling Stone szerint ő „Amerika legnépszerűbb feszültségregény-szerzője”; a könyvei harmincnyolc nyelven jelentek meg, és több mint ötszázmillió példányban keltek el világszerte. Koontz Pennsylvaniában született és nőtt fel, most Dél-Kaliforniában él feleségével, Gerdával, golden retrieverükkel, Elsával, és Trixie és Anna nevű goldenjeik múlhatatlan emlékével.

 

 

Meglepő és izgalmas utazás egy fiatal férfival, aki a titokzatos múltját üldözi – mérföldről mérföldre.

 

 

Az oldal tetejére