A bookup.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A bookup.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat. 
Kedvezményes ár
4.117 Ft
Eredeti ár
5.490 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.373 Ft 25%
Menny.:
25% Online kedvezmény
Sikerkönyvek, sikerszerzők
Hűségkártya exkluzív kedvezményekkel
Személyes átvétel

Ház a fenyvesben - Ana Reyes

Kedvezményes ár
4.117 Ft
Eredeti ár
5.490 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.373 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Kiadó: 21. Század Kiadó
Szerző: Ana Reyes
Elérhetőség: Raktáron

Ház a fenyvesben - Ana Reyes

New York Times Bestseller

Reese Witherspoon könyvklub

 

„Tökéletes, letehetetlen thriller… Féktelen kaland, amely magával rángatott az újabb és újabb fejezeteken át, és nem eresztett – szerintem nincs ennél jobb évindító olvasmányélmény.”
Reese Witherspoon (Reese’s Book Club, 2023. januári ajánló)

 

Leírás

Ház a fenyvesben - Ana Reyes

 

 

New York Times Bestseller

Reese Witherspoon könyvklub

 

Ha megcsal az emlékezeted

Ha a barátnőd halott

Ha nem tudod feledni, de pontosan nem is emlékszel, hogyan történt

A válasz ott lesz a fenyvesben

 

Maya végzős volt gimiben, amikor a legjobb barátnője, Aubrey egyik pillanatról a másikra holtan rogyott össze egy Frank nevezetű enigmatikus figura jelenlétében, akivel azon a nyáron állandóan együtt volt.

 

Hét évvel később Maya Bostonban él, a barátja teljes szívből szereti. Maya titokban szerfüggő, hogy el tudja viselni a múltbeli történés súlyát, az emlékezetkihagyásokat, a magyarázat nélkül maradt tragédiát. De egyszer csak lát a YouTube-on egy videót, amin egy fiatal nő hirtelen összecsuklik, és szempillantás alatt meghal. A helyszín egy étkezde, a nővel átellenben nem más ül, mint Frank.

 

Maya újra a trauma kellős közepén találja magát, amely azóta egész életére rányomta a bélyegét. Hazatér szülővárosába, Aubrey halálának helyszínére, hogy újra átélje azt a végzetes nyarat, belegondoljon, milyen hatással is volt rá annak idején Frank, és felidézze az őrjítő féltékenységet, amely majdnem megpecsételte kettejük barátságát Aubrey-val.

 

Egykori otthonában rábukkan valamire, ami megérteti vele, ez a történet jóval régebben, még az ő születése előtt kezdődött. Minden jel szerint újra fel kell keresnie Franket, aki még mindig ugyanott lakik, a fenyvesben.

 

A válasz ott lesz a fenyvesben


Neked ajánljuk még ( görgess oldalra )

Az oldal tetejére