A bookup.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A bookup.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat. 
Kedvezményes ár
10.485 Ft
Eredeti ár
13.980 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 3.495 Ft 25%
Menny.:
25% Online kedvezmény
Sikerkönyvek, sikerszerzők
Hűségkártya exkluzív kedvezményekkel
Személyes átvétel

Harry Potter és a Titkok kamrája – Illusztrált 3. kiadás

Kedvezményes ár
10.485 Ft
Eredeti ár
13.980 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 3.495 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Kiadó: Animus Kiadó
Szerző: J. K. Rowling
Elérhetőség: Raktáron
Harry Potter és a Titkok kamrája Illusztrált 3. kiadás  J. K. Rowling

Leírás

Harry Potter és a Titkok kamrája Illusztrált 3. kiadás J. K. Rowling

Harry Potter varázslónak született, és jelenleg második tanévére készül a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. De már a szünidő sem telik eseménytelenül: egy nap különös szerzet, egy házimanó jelenik meg a Privet Drive-on, és közli Harryvel, hogy nagy veszély leselkedik rá, ha visszatér az iskolába.
Harry a riválisa, Draco Malfoy mesterkedését sejti az üzenet mögött, és nem törődik a figyelmeztetéssel. Sőt, valójában el is feledkezik róla, ugyanis barátja, Ron egy repülő autón megszökteti a kibírhatatlan Dursley-éktől, és Harry a nyár további részét Weasley-éknél tölti. Ám a Roxfortba visszatérve hamarosan beigazolódik, hogy Dobby, a házimanó nem a levegőbe beszélt. Szörnyű dolgok vannak készülőben.
A Kate Greenaway-díjjal kitüntetett Jim Kay pazar illusztrációkkal jeleníti meg J. K. Rowling varázslatos világát az immár klasszikus sorozat második kötetében.

Az oldal tetejére