A bookup.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A bookup.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat. 
Kedvezményes ár
3.399 Ft
Eredeti ár
3.999 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 600 Ft 15%
Menny.:
15% online kedvezmény
Sikerkönyvek, sikerszerzők
Hűségkártya bolti kedvezményekre
Személyes átvétel

Így hódítottuk meg a Földet - A világ urai 1.

Kedvezményes ár
3.399 Ft
Eredeti ár
3.999 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 600 Ft 15%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Kiadó: Lampion Kiadó
Szerző: Yuval Noah Harari
Elérhetőség: Raktáron
Így hódítottuk meg a Földet A világ urai 1. Yuval Noah Harari

A világ urai 1.

Leírás

Így hódítottuk meg a Földet A világ urai 1. Yuval Noah Harari

Mi, emberek nem vagyunk olyan erősek, mint az oroszlánok, nem úszunk olyan jól, mint a delfinek, szárnyunk pedig egyáltalán nincsen. Akkor mégis hogyan hódítottuk meg a földet? Hát úgy, hogy van egy szuperképességünk: a történetmesélés.
A mesék segítségével jutottunk el a barlangrajzoktól az első városok építéséig, a kerék feltalálásától a holdra szállásig. Az évezredek során egyre erősebbek lettünk, de egyúttal pusztító erejűek is.
Készülj hát fel minden idők legfantasztikusabb meséjére: a megállíthatatlan emberiség igaz történetére!
Tudd meg, hogy zsugorította össze a gyomrunkat a tűz, hogyan beszélgettek őseink az állatokkal, mit árul el a foci az emberi létről, és miféle szupererő segítségével változtathatod meg akár te is a világot!
A részletgazdag képeknek köszönhetően úgy élheted át a történelmet, ahogyan eddig soha. A világszerte elismert történész és gondolkodó, Yuval Noah Harari, a Sapiens című bestseller szerzőjének legújabb kötete a kiskamasz olvasókat vezeti be az emberiség őstörténetébe.

Az oldal tetejére