A bookup.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A bookup.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat. 
Kedvezményes ár
5.618 Ft
Eredeti ár
7.490 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.872 Ft 25%
Menny.:
25% Ünnepi kedvezmény
Sikerkönyvek, sikerszerzők
Hűségkártya bolti kedvezményekre
Személyes átvétel

Hosszúlépés a körúton túl - Újabb séták Budapesten

Kedvezményes ár
5.618 Ft
Eredeti ár
7.490 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.872 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9789635682447

Hosszúlépés a körúton túl - Séták, titkok, történetek

2022 őszén egy vadonatúj sétakönyvvel és újabb négy különleges útvonallal jelentkezik Koniorczyk Borbála és Merker Dávid, a Hosszúlépés két alapítója. 

 

 

 
 

Leírás

Hosszúlépés a körúton túl - Séták, titkok, történetek

 

Koniorczyk Borbála - Merker Dávid

 

Újpesti történetek - Boldog békeidők Józsefvárosban - Az utolsó csendes éj Budán -  A kapitalizmus tündöklése és nyomorúsága Dél-Pesten

Senki sem jár úgy Budapesten, mint Koniorczyk Borbála és Merker Dávid. A tematikus városi séták műfajteremtőiként töviről hegyire ismerik a várost. Mára védjegyükké vált, sodró stílusukban és lefegyverző tudás birtokában vezetnek minket végig Budapest újabb négy, ismertnek hitt városrészén. Második könyvük is magával ragadó, izgalmas történetfolyam. Soraik nyomán beszélni kezdenek a mára szoborrá merevedett hírességek és az elfeledett kisemberek. Az üres terek megtelnek rég nem hallott zsibongással, színesre vált a fekete-fehér mozgókép. Kényelmesen ülnek? Akkor indulhat a séta!

Járunk?

 

Kényelmesen ülnek? Akkor indulhat a séta!

Járunk?

Kosárba

Az oldal tetejére