A bookup.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A bookup.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat. 
Kedvezményes ár
4.268 Ft
Eredeti ár
5.690 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.422 Ft 25%
Menny.:
25% Online kedvezmény
Sikerkönyvek, sikerszerzők
Hűségkártya exkluzív kedvezményekkel
Személyes átvétel

Brooklyni balgaságok - Paul Auster

Kedvezményes ár
4.268 Ft
Eredeti ár
5.690 Ft
Bookup online és bolti kedvezmény: 1.422 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Kiadó: 21. Század Kiadó
Szerző: Paul Auster / 2. kötet
Elérhetőség: Raktáron

Brooklyni balgaságok - Paul Auster

"Auster gyaníthatóan egyike azoknak, akik az ezredforduló szerzői közül idővel klasszikussá nemesednek. A Brooklyni balgaságok az egyik legszerethetőbb darabja ennek a sokrétű életműnek." - Péntek Orsolya, Magyar Hírlap

Leírás

Brooklyni balgaságok - Paul Auster

Paul Auster életműsorozat #2

 

Az elvált, nyugdíjas Nathan Glass már nem vágyik másra, csak magányra és névtelenségre, ezért visszavonul gyerekkora helyszínére, Brooklynba.

Csakhogy találkozik rég nem látott unokaöccsével, Tommal, aki valaha akadémiai ambíciókat dédelgetett, ám most taxisofőr, majd annak barátjával, a kétes múltú antikvárius Harryvel, és hamarosan azt veszi észre, hogy egy összeesküvés részese, amelynek tárgya egy hamisított kézirat, célja pedig a bosszú.

Paul Auster ebben a regényében a tőle megszokottnál melegebb, derűsebb hangon mesél kallódó emberekről, akiknek élete nem úgy alakult, ahogy remélték, akik már lemondtak a jövőről, de a jövő még korántsem mondott le róluk.

 

Paul Auster hosszú évek óta a Nobel-díj várományosa, számtalan irodalmi díj birtokosa, könyveit harminc nyelvre fordították le. Művei most a 21. Század Kiadó új életműsorozatában jelennek meg.

 

"Elbűvölő történet a család elviselhetetlen szépségéről és a szerelem megváltó erejéről." - USA TODAY

 

"Nagyszívű, életigenlő, gyengéd és mulatságos történet.” - The Washington Post

 

"Auster üzenenetet küld nekünk: van remény. A szerelem megment bennünket. Meg fogjuk menteni egymást." - The Boston Globe

 

Paul Auster könyvek az új életműkiadásban  a hazai bloggerek tetszését is elnyerte:

"A regény egyszerre aranyos, jópofa, szívmelengető, vicces, és még bölcs is." - Tíz kicsi könyv blog értékelése és csodálatos fotói a linken érhető el.

"A Brooklyni balgaságok remek példája annak, hogy nem kell világmegváltó történettel előállni ahhoz, hogy egy író igazán tartalmas és szórakoztató élménnyel gazdagítsa olvasóját, ráadásul a regény egyszerű, de nem sulykolt bölcsessége (mely szerint pusztán az emberi kapcsolatoknak köszönhetően értelmessé, boldoggá válhat az élet) is olyan üzenet, mely soha nem veszít aktualitásából." - ekultura. hu értékelése a linken érhető el.

 

 

Legyen tiéd ez az életigenlő és mulatságos történet!

  Kosárba

Az oldal tetejére